Mike Mingos
Επιχειρηματικότητα

Πώς θα φτιάξω το δικό μου εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικού

Κατασκευές απο πλαστικό

Εδώ θα δείτε μια καινοτόμα ιδέα για το πώς θα φτιάξετε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικού με φθηνά υλικά, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε πουλάτε χρήσιμες κατασκευές απο ανακυκλωμένο πλαστικό.

Όταν είδα αυτό το εγχείρημα πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την δουλειά που έχει κάνει o Dave Hakkens και αποφάσισα να αφιερώσω λίγα λεπτά απο το χρόνο μου για να διαδώσω αυτή την ιδέα σε ανθρώπους που “πιάνουν τα χέρια τους” και έχουν όρεξη και αρκετό ελεύθερο χρόνο να πειραματιστούν.

Κατασκευές απο πλαστικό

Είναι γεγονός οτι μόλις 10% του πλαστικού που παράγεται, τελικά ανακυκλώνεται και το υπόλοιπο 90% καταλήγει να επιβαρύνει τον πλανήτη. Το οτι πετάμε τα πλαστικά στην ανακύκλωση δεν σημαίνει οτι τελικά ανακυκλώνεται. Είναι μια πληροφορία που μου έδωσε ένας φίλος που δουλεύει σε εταιρία ανακύκλωσης.

Ο Dave Hakkens λοιπόν έχει φτιάξει μια ιστοσελίδα η οποία μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε με μικρό σχετικά κόστος και αρκετή χειρονακτική δουλειά ένα εργαστήριο που θα μπορεί να ανακυκλώνει πλαστικό, απο τα πράγματα που πετάμε και θα δημιουργούμε αντικείμενα που μπορούμε να πουλήσουμε. Δείτε το βίντεο:

Η δουλειά του είναι πραγματικά εντυπωσιακή καθώς μας δίνει όλα τα υλικά, τα σχέδια και έχει φτιάξει και αναλυτικά βίντεο τα οποία μας δείχνουν πώς ακριβώς θα κατασκευάσουμε τα μηχανήματα που θα χρειαστούμε, μόνοι μας.

Να σημειώσω εδώ οτι απαιτούνται κάποιες βασικές γνώσεις κατασκευών, άρα η λύση αυτή απευθύνεται σε ανθρώπους που διαθέτουν αρκετό χρόνο και όρεξη να πειραματιστούν.

Δείτε αναλυτικά την ιστοσελίδα του στο : http://preciousplastic.com/

Μερικές απο τις κατασκευές θα βρείτε εδώ:

Κατασκευές απο πλαστικό Κατασκευές απο πλαστικό Κατασκευές απο πλαστικό

Related posts

Εργασία μέσω Internet

Mike Mingos

Μια επιχειρηματική ιδέα που πέθανε μόνη – Βίντεο ομιλίας Μιχάλη Μίγγου

Mike Mingos

Ξεκόλλα & διάλεξε κατεύθυνση – Επιλογή καριερας!

Mike Mingos