Mike Mingos
Δημόσιες ΟμιλίεςΕπιχειρηματικότητα

Ο Μιχάλης Μίγγος ομιλητής σε ημερίδα για την Καινοτομία

Καινοτομία - Μιχάλης Μίγγος
  • Θέλετε να μάθετε που θα στραφεί το ενδιαφέρον σας τα επόμενα χρόνια επιχειρηματικά;
  • Θέλετε να δείτε νέες ιδέες και καινοτόμες πρακτικές;

Σας προσκαλώ στην ανοικτή ημερίδα με τίτλο  “Επιχειρηματικότητα σε Παραδοσιακά Προϊόντα ή Νέες Τεχνολογίες” στην οποία έχουμε την τιμή να είναι βασικός ομιλητής είναι ο διακεκριμένος κ. Ηλίας Καραγιάννης.

Στην παρουσίαση μου θα αναλύσω αρκετούς τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να κερδίσει χρήματα απο επιχειρηματική δραστηριότητα μέσω Internet.

Θα δούμε ένοιες όπως Freelancing, Affiliate Marketing, πώληση info-product, δημιουργία eshop, παροχη υπηρεσιών μέσω διαδικτύου, δικτυακό marketing κλπ. Επίσης θα αναλύσω με πραγματικά παραδείγματα πώς μέσα απο την αποτυχία φθάνουμε στην επιτυχία όταν υπάρχει επιμονή.

Το Powerpoint της παρουσίασης μου βρίσκεται εδώ:

Πρόσκληση

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους» διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο: Επιχειρηματικότητα σε Παραδοσιακά Προϊόντα ή Νέες Τεχνολογίες ? Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:00 μ.μ. στην Κοζάνη, στη Βιβλιοθήκη του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Στόχος της Ημερίδας είναι η προώθηση των παραδοσιακών προϊόντων μέσω της σύνδεσης με τις νέες τεχνολογίες, καθώς και τις πρακτικές εφαρμογές που προκύπτουν, αναδεικνύοντας καινοτομίες και αναπτύσσοντας παράλληλα την επιχειρηματική κουλτούρα τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ομιλητές:

  • 18:30 Ηλίας Καραγιάννης
  • 19:00 Μιχάλης Μίγγος
  • 19:30 Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Μπορείτε να δείτε την ομιλία εδώ:

 

Related posts

Απάτες στα Κρυπτονομίσματα και τα NFT – Ομιλία στο 1ο Συνέδριο Blockchain Θεσσαλονίκη

Mike Mingos

Κυβερνοεπιθέσεις σε Ελληνικές Επιχειρήσεις – Τι σημαίνει κυβερνοεπιθεση και πώς μας επηρεάζει;

Mike Mingos

Μια επιχειρηματική ιδέα που πέθανε μόνη – Βίντεο ομιλίας Μιχάλη Μίγγου

Mike Mingos