Mike Mingos
Προγράμματα / Εργαλεία

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών μέσω Internet Online

Μαθήματα Αγγλικών μέσω Internet, Online

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε δωρεάν μαθήματα Αγγλικών μέσω Internet, δηλαδή να ξεκινήσετε κυριολεκτικά απο το μηδέν και να μάθετε να γράφετε και να μιλάτε Αγγλικά. Αν ακόμα δεν το πιστεύετε, σας διαβεβαιώ οτι είναι απολύτως δωρεάν και δεν έχει παγίδες. Η μέθοδος που θα δούμε αφορά τόσο αρχάριους χρήστες όσο και έμπειρους χρήστες που γνωρίζουν Αγγλικά και θέλουν να βελτιωθούν.

Προσωπικά θεωρώ οτι τα Αγγλικά είναι το πιο σημαντικό προσόν που μπορεί κάποιος να έχει στην εποχή μας ώστε να μπορεί να ενταχθεί στην νέα οικονομία. Ουσιαστικά αν το καλοσκεφτείτε αυτό που χρειάζετε να έχετε σήμερα για να είστε χρήσιμος στο “έθνος του Internet” είναι τα αγγλικά και να γνωρίζετε καλά (να μπορείτε δηλαδή να κάνετε κάτι καλύτερα απο το 90% του κόσμου).

Στο Internet υπάρχουν αρκετές διαφορετικές ιστοσελίδες για μαθήματα ξένων γλωσσών, δωρεάν και επί πληρωμή. Το πρόβλημα όμως είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών αφορά αγγλόφωνους επισκέπτες. Αν υπάρχουν μαθήματα αγγλικών, συχνά απευθύνονται σε γνώστες άλλων γλωσσών, όπως Γάλλους, Γερμανούς, Ισπανούς κλπ.

Το Duolingo είναι μια ιστοσελίδα που περιέχει ένα πλήρη κύκλο με μκαι προσφέρει Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών μέσω Internet, Online και μάλλιστα με το δικό σας ρυθμό. Και ενώ άλλες ιστοσελίδες έχουν ένα μόνο κομμάτι δωρεάν, και αρκετές πληρωμένες παροχές, το Duolingo είναι 100% δωρεάν, ανεξάρτητα από το επίπεδό μας και το πόσο συχνά θα το χρησιμοποιήσουμε.

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε ένα σημαντικό δώρο στην καριέρα σας και δεν γνωρίζετε Αγγλικά, τότε οπωσδήποτε επισκεφτείτε το Site της Duolingo σήμερα και δεσμευτείτε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα του πιστά κάθε μέρα μέχρι να βελτιωθείτε αισθητά. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών Online: http://www.duolingo.gr

Θέλετε να υποστηρίξετε το MikeMingos.gr στη λειτουργία του, για να δημοσιεύουμε συχνά άρθρα υψηλής ποιότητας;

Μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας.

Related posts

Πώς κατεβάζω τραγούδια απο το youtube δωρεάν;

Mike Mingos

Λεφτά στο Λεπτό απο την Τράπεζα Πειραιώς – Μια χρήσιμη υπηρεσία

Mike Mingos

Ψεύτικο Email ή προσωρινό email

Mike Mingos