Πώς κατεβάζω βίντεο απο το Youtube και πώς κατεβάζω τραγούδια απο το Youtube ή οποιαδήποτε Online υπηρεσία που μπορεί να υποστηρίζεται.

Στο παρόν άρθρο θα σου δείξω με βίντεο αναλυτικά πώς να κατεβάζεις δωρεάν βίντεο & μουσική από το YouTube με διάφορους τρόπους.

Αρκετός κόσμος και φαντάζομαι και εσύ πλέον ακούς μουσική απο το Youtube.

Όμως υπάρχουν κάποια προβλήματα όταν ακούς μουσική απο το Youtube.

 • Οι διαφημίσεις που παίζουν ενδιάμεσα σου χαλάνε τη ροή της μουσικής.
 • Δεν μπορείς να ακούσεις μουσική όταν δεν έχεις διαθέσιμη σύνδεση Internet.
 • Δεν μπορείς να παίξεις τα τραγούδια σου σε κάποιο mp3 player ή στο κινητό σου.

Η καλύτερη λύση είναι να μπορούσες να μετατρέψεις τα βίντεο του youtube σε mp3 τραγούδια και να τα έχεις στην συσκευή ή στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου και να τα ακούς όποτε θέλεις.

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να κατεβάζεις βίντεο και μουσική από το YouTube.

Ένας τρόπος είναι να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα “Youtube Downloader” για να μπορείς να μετατρέψεις τα βίντεο απο mp4 σε mp3.

Εμείς εδώ σε αυτό το άρθρο θα δούμε δύο διαφορετικούς τρόπους για το πώς κατεβάζω τραγούδια απο το Youtube.

1. Πώς κατεβάζω τραγούδια απο το Youtube μέσω κάποιου Website;

youtube downloader playlist mp3 πώς κατεβάζω τραγούδια απο το Youtube

Στην περίπτωση που δεν θέλεις να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή στον υπολογιστή σου και δεν επιθυμείς να εγκαταστήσεις κάποιο πρόσθετο (add-on) στον Browser του υπολογιστή σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το https://youtubeplaylist.cc/

Παρακάτω επίσης θα βρείτε κάποιες άλλες υπηρεσίες που υποστηρίζουν επίσης την δυνατότητα να κατεβάσεις τραγούδια Mp3 απο το Youtube.

 • YoutubePlaylist.cc : Πολύ καλή υπηρεσία, με λίγους περιορισμούς, αλλά απαιτεί δωρεάν εγγραφή για κατέβασμα Playlist
 • Online Video Converter – Με το Online Video Converter μπορείς να κατεβάσεις ένα βίντεο απο το Youtube σε ότι μορφή επιθυμείς, επίσης ορίζεις την ποιότητα του ενώ σου δίνει και επιπλέον άλλες δυνατότητες.
 • Convert 2 Mp3 – Ευκολο κατέβασμα mp3, mp4 κλπ

Αν έχετε βρεί και άλλες σελίδες που κάνουν περισσότερα απο αυτά που δείχνω στα βίντεο, θα είναι χαρά μου να την προσθέσετε στα σχόλια αυτού του άρθρου ώστε να την προσθέσουμε.

2. Πώς κατεβάζω τραγούδια απο το Youtube και τα μετατρέπω σε Mp3 με ειδικό πρόγραμμα;

Υπάρχουν εκατοντάδες προγράμματα που υπόσχονται να σου κατεβάσουν όποιο βίντεο ή κομμάτι θέλεις, αλλά λίγα είναι αυτά που πραγματικά αξίζουν.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον τρόπο κατεβάσματος και χρήσης ενός δωρεάν προγράμματος απο το Github που μου άρεσε για την απλότητα του.

 • Πώς κατεβάζω τραγούδια απο το Youtube
 • Πώς κατεβάζω βίντεο απο το youtube
 • Μετατρέπω βίντεο σε Mp3
 • Υποστηρίζονται πολλά Services
 • Μπορώ να κατεβάσω ολόκληρα Playlists

Υπάρχουν και άλλα προγράμματα που θα βρείτε παρακάτω:

 • Github Free Youtube converter & Downloader: Πανεύκολο δωρεάν πρόγραμμα το οποίο δεν απαιτεί εγκατάσταση. Υποστηρίζει κατέβασμα απο πολλαπλά Services.
 • VDownloader: Πολύ καλό και δοκιμασμένο πρόγραμμα για μετατροπή βίντεο σε mp3 ή ότι άλλη μορφή θέλουμε. Υποστηρίζει πολλές υπηρεσίες.
 • YTD Video Converter: Πολύ ελαφρύ πρόγραμμα με δυνατότητες για κατέβασμα βίντεο και τραγουδιών. Υποστηρίζει πολλές υπηρεσίες και πολλά Format.

Είχαμε γράψει και παλαιότερα ένα σχετικό Post για το πώς κατεβάζεις βίντεο απο το Youtube. Θα το βρείτε εδώ.

Αρκετοί επισκέπτες έρχονται να διαβάσουν αυτό το άρθρο όμως τους ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα, οπότε αν θέλετε να δείτε ένα απο τις καλύτερες ομιλίες για την ιστορία μου στο χώρο της επιχειρηματικότητας δείτε αυτό το βίντεο.

Γνωρίζετε κάποιον άλλο καλύτερο τρόπο, πρόγραμμα ή Site; Γράψτε το μας στα σχόλια για να το προσθέσουμε!