Mike Mingos
Προγράμματα / Εργαλεία

Δωρεάν Βιντεοδιασκέψεις και συναντήσεις μέσω Google Meet

Δωρεάν πρόγραμμα βιντεοδιασκέψεων Google Meet
Η Google ανακοίνωσε Δωρεάν Βιντεοδιασκέψεις και συναντήσεις εξ’ αποστάσεως και  οτι θα προσφέρει δωρεάν σε όλους το Google Meet!
Το Google Meet είναι η δωρεάν εφαρμογή βιντεοδιασκέψεων που έχει δημιουργήσει η Google και είναι πολύ εύκολη στη χρήση.
Μέχρι τώρα το Meet ήταν διαθέσιμο μόνο μέσω της επι πληρωμή πλατφόρμας G Suite, μιας υπηρεσίας συνεργασίας και παραγωγικότητας για επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.
Τώρα, μπορείτε με τον google λογαριασμό σας να επισκεφθείτε το meet.google.com, και να ξεκινήσετε τη δική σας βιντεοδιάσκεψη ή συνάντηση με συνεργάτες
Ανάμεσά σις δυνατότητες περιλαμβάνονται ο διαμοιρασμός οθόνης, οι λεζάντες σε πραγματικό χρόνο και η διευρυμένη προβολή με εικονίδια.
Από τις αρχές Μαΐου, όποιος διαθέτει λογαριασμό Google (π.χ . είναι χρήστης του @gmail.com), θα μπορεί να ξεκινήσει ο ίδιος ή να συνδεθεί με ασφαλείς βίντεο-διασκέψεις που έχουν ξεκινήσει άλλοι.
Αν δεν έχει λογαριασμό Google, θα πρέπει πρώτα να τον δημιουργήσει.
Το Meet διαθέτει εργαλεία ελέγχου για τον «οικοδεσπότη», όπως τη δυνατότητα του να επιτρέψει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε μια βιντεοδιάσκεψη, να κλείσει τα μικρόφωνα των ομιλητών και να αφαιρέσει συμμετέχοντες, αν χρειαστεί.
Google Meet Free
Ότι δηλαδή έχουν και αντίστοιχες πλατφόρμες βιντεοδιάσκεψης.
Δυστυχώς δεν επιτρέπει σε ανώνυμους χρήστες (χωρίς Λογαριασμό Google) να μπαίνουν σε διασκέψεις.
Μπορούν επίσης να γίνουν καταγραφές της βιντεοδιάσκεψης στον λογαριασμό σας στο google drive.
Τέλος, δεν απαιτείται να εγκαταστήσετε τίποτα για να χρησιμοποιήσετε το Google Meet, καθώς το πρόγραμμα λειτουργεί πλήρως στο Chrome και σε άλλα δημοφιλή προγράμματα πλοήγησης.
Προσωπικά δοκίμασα το google meet για να πραγματοποιήσω σεμινάρια εκπαίδευσης στο Bitcoin και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

Related posts

Πώς μπορώ να μοιραστώ ενα Screenshot απο τον υπολογιστή;

Mike Mingos

Τι είναι τα Ακουστικά Βιβλία (audiobooks); Πάρτε δύο εντελώς δωρεάν!

Mike Mingos

Ψεύτικο Email ή προσωρινό email

Mike Mingos