Mike Mingos
ΑπάτεςΚρυπτονομίσματα

Η απάτη Κινέζικο Κρυπτονόμισμα – Τι πρέπει να προσέξουμε

Απάτη κινέζικο κρυπτονόμισμα

Πριν λίγο διάστημα έπεσε στην αντίληψη μου μια διαφήμιση με την απάτη Κινέζικο Κρυπτονόμισμα.

Ήταν όμως τόσο καλοσχεδιασμένη και βασισμένη σε πραγματικές ειδήσεις που θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να την πατήσει.

Για την ακρίβεια ήδη με έχουν καλέσει για συμβουλευτική δεκάδες άνθρωποι που χάσανε χρήματα με την συγκεκριμένη απάτη και κάναμε background check σε αντίστοιχες εταιρίες που κυκλοφορούν αυτήν την απάτη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που εξηγούμε για ποιόλο λόγο η απάτη Κινέζικο Κρυπτονόμισμα έχει ήδη κοστίσει σε αρκετό κόσμο να χάσει τα χρήματα του.

Related posts

Εισαγωγικό Μάθημα Bitcoin για αρχάριους

Mike Mingos

Δωρεάν Κρυπτονομίσματα απο την Blockchain.com

Mike Mingos

Μπορώ να κάνω αγορά Bitcoin στο Coinbase εύκολα;

Mike Mingos

2 comments

ελενα 11/07/2021 at 09:20

Καλησπέρα! Τον φεβρουάριο έκανα εγγραφή στο yuan pay group για να διαβάσω περισσότερα σχετικά με το κρυπτονόμισμα και ίσως να αγοράσω καποια. Αφού με μπήκα και διάβασα, αποφάσισα οτι δεν με ενδιαφέρει και βγήκα από τη σελίδα χωρίς να κάνω την παραμικρή συναλλαγή. Εκτοτε με καλούν και μου στέλνουν μείλ ζητώντας μου να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου με 250 δολλάρια, διαφορετικ΄στο τέλος του χρόνου θα κληθω να πληρώσω 1500-3000 ευρώ.Τι μου συνιστάς να κάνω; Εχουν στα αλήθεια την δυνατότητα να με χρεώσουν; Πως μπορώ να απεμπλακώ; Σε ευχαριστώ εκ των προταίρων για την όποια απάντηση και για την προσπάθεια που κάνεις με το σάιτ σου

Μιχάλης Μίγγος 23/07/2021 at 06:10

Έλενα δεν έχουν τη δυνατότητα να σε χρεώσουν αν δεν σε πείσουν να αποδεχτείς κάποια χρέωση με κάρτα ή με κατάθεση. Απλά αγνοείς οποιαδήποτε κλήση απο αγνώστους.

Comments are closed.