Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου… είναι χαρά μου να απαντάω σε ερωτήσεις. Απλά ενδεχομένως θα κάνεις λίγο υπομονή γιατι δέχομαι καθημερινά αρκετά μηνύματα, αλλά απαντάω σε όλα.

Είτε πρόκειται για ερωτήσεις γενικής φύσεως, είτε είδες κάποια παρουσίαση μου online και θέλεις να συζητήσουμε κάτι απο αυτά που είδες, είτε σε ενδιαφέρει να με καλέσεις ώς ομιλιτή σε κάποια εκδήλωση που κάνεις, θα χαρώ να μου γράψεις.

Εάν θέλεις να μου στείλεις κάποια επιχειρηματική σου ιδέα για να εξετάσουμε την βιωσιμότητα της και το πλάνο υλοποίησης της, τότε θα πρέπει να μου γράψεις τα παρακάτω:

  • Ποιός είσαι; Ένα σύντομο βιογραφικό μιας παραγράφου που θα με κάνει να γνωρίσω καλύτερα εσένα, τις δεξιότητες σου και τις γνώσεις σου και ποιά είναι η σχέση σου με την ιδέα που μου προσκομίζεις προς εξέταση.
  • Ποιά είναι η ιδέα; Ποιός είναι ο μελλοντικός σου πελάτης; Ποιά ανάγκη της αγοράς καλύπτει η ιδέα σου; Χρειάζεσαι βοήθεια στο ξεκίνημα; Αν ναί, τι είδους βοήθεια; Χρειάζεσαι συνεργάτη, επενδυτή ή σύμβουλο;

Εάν θέλεις να με προσκαλέσεις ώς ομιλιτή σε κάποια εκδήλωση, συνέδριο ή Meetup θα πρέπει να μου γράψεις τα παρακάτω:

  • Πληροφορίες για την εκδήλωση: Ποιά είναι ηΙστοσελίδα με τις πληροφορίες για την εκδήλωση; Ποιοί άλλοι ομιλητές χουν αποδεχτεί την πρόσκληση; Ποιός την οργανώνει; Θα υπάρχουν έσοδα απο την εκδήλωση; Προσοχή: Για εκδηλώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, θα πρέπει να με ενημερώσεις πώς θα καλυφθούν τα έξοδα διαμονής και μετάβασης. Για εκδηλώσεις όπου οι συμμετέχοντες πληρώνουν εισητήριο, πρόκειται να χρεώσω και εγώ για την παρουσία μου.
  • Την τοποθεσία και την ώρα της εκδήλωσης (τουλάχιστον 2 μήνες πρίν θα πρέπει να έχω ενημερωθεί).

Στοιχεία επικοινωνίας: