• Τι μπορεί να ξεκινήσει κάποιος που κλείνει την επιχείρηση του; Απάντηση: Ένα online κατάστημα!
  • Τι μπορεί να κάνει ένας νέος που δεν έχει δεξιότητες; Απάντηση: Να γίνει Freelancer αφού εκπαιδευτεί μέσω Internet!
  • Πώς μπορεί κάποιος που έχει Blog να βγάλει χρήματα; Απάντηση: Βάζοντας διαφημίσεις και Affiliate προιόντα!

Στο παρακάτω  βίντεο πρόκειται να σας δείξω πώς μπορεί κάποιος να απασχοληθεί με Eργασια μεσω ιντερνετ.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή μας και ιδιαίτερα για τους νέους, να γνωρίζουν τους διαθέσιμους κλάδους, πάνω στους οποίους θα μπορούσαν να εργαστούν, χωρίς όμως την φυσική τους παρουσία.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν εργασια μεσω ιντερνετ, ενώ παράλληλα οι δυνατότητες οι οποίες μας δίνονται για εργασία online, γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Θα μιλήσουμε για Affiliate Marketing, Internet Marketing, e-shops, Banner ads και άλλες νέες για εσάς έννοιες τις οποίες θα φροντίσω να εξηγήσω αναφορικά αλλά στα επόμενα βίντεο θα καλύψω αρκετά.

Σχετικά με το Affiliate Marketing & το Internet Marketing, εάν θέλετε να ασχοληθείτε και δεν έχετε στο μυαλό σας κάποια εταιρία με την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε, θα σας πρότινα να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το βίντεο.

Μια νέα τάση που έχει ξεκινήσει τελευταία, είναι η οικονομία των κρυπτονομισμάτων. Το Bitcoin είναι το πρώτο αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα και έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες ενασχόλησης. Αν θέλεις να μάθεις [ τι είναι το Bitcoin κάνε κλικ εδώ ].

Επίσης μπορείτε να βρείτε επιπλέον πηγές εδω:

https://www.indeed.com/career-advice/finding-a-job/how-to-make-money-at-home

https://www.themuse.com/advice/10-reasons-working-remotely-is-even-better-than-you-thought-it-was

 

  • Αν σας άρεσε αυτό το σεμινάριο τότε μπορείτε να το μοιραστείτε με φίλους σας ή να αφήσετε το σχόλιο σας και τις προτάσεις σας για κάποιο νέο αντικείμενο που θα θέλατε να αναλύσουμε καλύτερα. Τα σχόλια σας μας καθοδηγούν και μας δίνουν έναυσμα να συνεχίσουμε τη δουλεια μας.
  • Αν δεν σας άρεσε το σεμινάριο γράψτε μας το σχόλιο σας και τις προτάσεις σας απο κάτω στα σχόλια.