Εργασία μέσω Internet

Ο κόσμος σήμερα αναζητεί λύσεις για να αυξήσει το εισόδημα του με τρόπους μέσα απο το Internet, δηλαδή αναζητά Εργασία μέσω Internet ή εργασία Online. Σε αυτό το βίντεο θα δούμε:

 • Τι μπορεί να ξεκινήσει κάποιος που κλείνει την επιχείρηση του; Απάντηση: Ένα online κατάστημα!
 • Τι μπορεί να κάνει ένας νέος που δεν έχει δεξιότητες; Απάντηση: Να γίνει Freelancer αφού εκπαιδευτεί μέσω Internet!
 • Πώς μπορεί κάποιος που έχει Blog να βγάλει χρήματα; Απάντηση: Βάζοντας διαφημίσεις και Affiliate προιόντα!

Στο παρακάτω  βίντεο πρόκειται να σας δείξω πώς μπορεί κάποιος να απασχοληθεί με Eργασια μεσω ιντερνετ.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή μας και ιδιαίτερα για τους νέους, να γνωρίζουν τους διαθέσιμους κλάδους, πάνω στους οποίους θα μπορούσαν να εργαστούν, χωρίς όμως την φυσική τους παρουσία.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν εργασια μεσω ιντερνετ, ενώ παράλληλα οι δυνατότητες οι οποίες μας δίνονται για εργασία online, γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Θα μιλήσουμε για Affiliate Marketing, Internet Marketing, e-shops, Banner ads και άλλες νέες για εσάς έννοιες τις οποίες θα φροντίσω να εξηγήσω αναφορικά αλλά στα επόμενα βίντεο θα καλύψω αρκετά.

Σχετικά με το Affiliate Marketing & το Internet Marketing, εάν θέλετε να ασχοληθείτε και δεν έχετε στο μυαλό σας κάποια εταιρία με την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε, θα σας πρότινα να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το βίντεο.

Μια νέα τάση που έχει ξεκινήσει τελευταία, είναι η οικονομία των κρυπτονομισμάτων. Το Bitcoin είναι το πρώτο αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα και έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες ενασχόλησης. Αν θέλεις να μάθεις

τι είναι το Bitcoin κάνε κλικ εδώ ].

 • Αν σας άρεσε αυτό το σεμινάριο τότε μπορείτε να το μοιραστείτε με φίλους σας ή να αφήσετε το σχόλιο σας και τις προτάσεις σας για κάποιο νέο αντικείμενο που θα θέλατε να αναλύσουμε καλύτερα. Τα σχόλια σας μας καθοδηγούν και μας δίνουν έναυσμα να συνεχίσουμε τη δουλεια μας.
 • Αν δεν σας άρεσε το σεμινάριο γράψτε μας το σχόλιο σας και τις προτάσεις σας απο κάτω στα σχόλια.

 

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

7 Comments

 1. Σοφι 30 Ιανουαρίου, 2017 σε 11:44 πμ- Απάντηση

  Πολύ ωραία ολα αυτά..Ίσως κ να το έχεις αναφέρει καπου κ δεν το θυμάμαι. .Αλλά με την φορολογία τι γίνεται???μιας κ πλέον όλοι λένε ακόμα κ οι λογιστές ότι δεν είναι τώρα καιρός να ξεκινήσεις κάτι δικό σου λόγω βαριάς φορολογίας..με το internet γίνεται κάτι διαφορετικό???Ευχαριστώ

 2. Virginia 11 Ιουνίου, 2017 σε 6:55 μμ- Απάντηση

  Πάρα πολύ ενδιαφέρον ! Μεταφέρεις γνώσεις & πληροφορίες με πολύ απλό & κατανοητό τρόπο, χωρίς να κουράζεις & να δυσκολεύεις τον ακροατή σου. Πολύ σημαντικό & αυτό!

  • Μιχάλης Μίγγος 11 Ιουνίου, 2017 σε 7:29 μμ- Απάντηση

   Virginia σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια. Είναι σημαντικό να ξέρω οτι είμαι σε καλό δρόμο 🙂

 3. Θανάσης Πατάπης 25 Ιουνίου, 2018 σε 6:38 μμ- Απάντηση

  πολύ καλό το βίντεο σε ευχαριστώ για τον όμορφο τρόπο που το ανάπτυξες. Προσπάθησα να μπω στο site που γράφεις αλλά δεν τα κατάφερα . Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σου

Αφήστε ένα σχόλιο