Πώς αγοράζω Bitcoin εύκολα απο Ελλάδα (Αγορά Bitcoin με κάρτα)

Το πως αγοράζω Bitcoin περιγράφεται παρακάτω και σας δίνω και μια λίστα με Sites για να το κάνετε. Επίσης σας παραθέτω και ένα δικό μου affliliate Link για να έχετε δώρο 10€ σε περίπτωση που κάνετε κατάθεση 100€ στην Kriptomat.

πώς αγοράζω bitcoin

Η αγορά των Bitcoins με ευρώ ή δολλάρια δεν είναι πάντα μια εύκολη δουλειά και μπορεί να σας πάρει αρκετό χρόνο για να τα καταφέρετε τελικά να βρείτε τον τρόπο με τον οποίο θα αγοράσετε επιτυχώς.

Βλέπετε η εισαγωγή και η εξαγωγή συμβατικού χρήματος (Fiat Money) σε κρυπτονομίσματα (Cryptocurrencies) και το αντίστροφο, είναι τα μόνα σημεία που μπορεί να ελέγξει το τραπεζικό σύστημα, η νομοθεσία και οι κυβερνήσεις. Επομένως εκεί αρχίζουν και εφαρμόζονται ένα σωρό απο μέτρα προστασίας ολοένα και περισσότερο.

Κάποτε αρκούσε η δημιουργια ενός λογαριασμού και η πιστωτική μας κάρτα και μπορούσαμε να αγοράσουμε Bitcoin.

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα καθώς οι κανονισμοί υποχρεώνουν τα ανταλλακτήρια που κάνουμε μετατροπές χρήματος σε κρυπτονομίσματα, να ελέγχουν τους πελάτες τους για να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στο τι χρήματα εισρέουν απο το τραπεζικό σύστημα στο χώρο αυτό.

Τί σημαίνει όμως αυτό για εσάς;

Σημαίνει οτι κατα τη δημιουργία λογαριασμού στα περισσότερα απο τα παρακάτω ανταλλακτήρια χρήματος, θα πρέπει να έχετε έτοιμα τα παρακάτω στοιχεία σας, για την σωστή ταυτοποίηση σας.

Δικαιολογητικά που θα χρειαστέιτε συνήθως κατα την εγγραφή σας

  • Σκαναρισμένη την Ταυτότητα σας (πίσω και εμπρός μεριά σε 2 ξεχωριστά αρχεία JPG)
  • Διαβατήριο (εφόσον υπάρχει ενεργό διαβατήριο θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την ταυτοποίηση σας). Πάλι θα χρειαστείτε σκαναρισμένη την εμπρός και πίσω πλευρά του σε ξεχωριστά αρχεία
  • Δίπλωμα οδήγησης (εφόσον υπάρχει) σκαναρισμένο πίσω και εμπρός
  • Μια πρόσφατη φωτογραφία σας
  • Καλό ειναι να έχετε κάμερα κατα την διαδικασία εγγραφής στα ανταλλακτήρια γιατι λογικά θα διευκολύνει τα πράγματα για να τραβήξετε μια φωτογραφία
  • Πρόσφατος λογαριασμός (ΔΕΗ/ΟΤΕ/Υδρευση/αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού) για την πιστοποίηση της διεύθυνση σας

Με ελληνικές κάρτες δεν μπορείτε εύκολα να αγοράσετε κρυπτονομίσματα!

Προσοχή σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές καθώς εδώ και αρκετό καιρό με Ελληνικές Κάρτες χρεωστικές δεν μπορούν να αγοραστούν κρυπτονομίσματα λόγω κάποιων περιορισμών που υπάρχουν στις ελληνικές τράπες.

Έχω δοκιμάσει με χρεωστικές κάρτες Εθνικής Τράπεζας & Πειραιώς προσωπικά και δυστυχώς δεν περνάνε στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για αγορά.

Όμως μπορείτε με Ελληνικό λογαριασμό να κάνετε τραπεζικό έμβασμα (SEPA Transfer) στο λογαριασμό του ανταλλακτηρίου και να πιστωθεί κανονικά μετα απο 1-3 ημέρες και μετά να αγοράσετε κανονικά κρυπτονομίσματα.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν ζείτε στην Ελλάδα ειναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο εξωτερικό με προπληρωμένη χρεωστική κάρτα.

Δείτε σε αυτό το άρθρο πώς ανοίγετε λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού χωρίς φυσική παρουσία.

Πώς αγοράζω bitcoin εύκολα με κάρτα απο Ελλάδα;

Στα παρακάτω βήματα θα σας δείξω πώς αγοράζουμε Bitcoin με το Kriptomat.

Πώς αγοράζω Bitcoin απο την Ελλάδα μέσω Kriptomat

Το Kriptomat είναι ένα ανταλλακτήριο σχετικά καινούριο, όμως βρίσκετ